"Välittäjä teki vaikutuksen jo ensimmäisen puhelun aikana. Kaikki eteni sovitusti ja kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus nopeasti. Erinomaista ja asiantuntevaa palvelua alusta loppuun saakka."

Ostaja, Espoo


"Erittäin positiivinen kuva välittäjästä ja kokonaiskuva kiitettävä"

Myyjä, Helsinki


"Katjan kanssa oli todella mutkatonta ja miellyttävää toimia. Hän on lämmin, osaava, asiantunteva ja ihmislähtöinen. Aikatauluissa pysyttiin ja Katja paneutui asiaan. Hän auttoi kaikessa, mitä tarvitsimme."

Myyjä, Helsinki


"Kaikki sujui odotettua paremmin. Välittäjä oli ammattitaitoinen sekä loistava asiakaspalvelija.Kokonais kuvaan olemme erittäin tyytyväisiä, varmasti yhteistyömme tulee tulevaisuudessa jatkumaan. Remax on löytänyt rautasisen sekä ammattitaitoisen myyjän. Kiitos" 

Myyjä, Espoo


"Välittäjä oli todella ammattitaitoinen, infosi asioista hyvin. Välittäjän tavoitti erittäin hyvin koko prosessin ajan, aion suositella Katja Huismaaa kaikille tutuilleni. "

Myyjä ja ostaja, Espoo


"Katja jatkoi toisen välittäjän aloittamaa asuntomme myyntiä. Hän omaa vankan ammattitaidon, osaa ja haluaa vastata vaikeisiinkin kysymyksiin. Rauhallinen, hyvin sympaattinen, luotettava hänestä välittyy kaikki, mitä hyvältä välittäjältä voi vaatia. Oman kodin myynti herättää luonnollisesti tunteita, välillä vaikeitakin. Katja osaa ja jaksaa myös olla mukana näissäkin hetkissä tukijana. Myyntiprosessin jälkeenkin hän vielä huolehti monista epäselvistä asioista. Tulen suosittelemaan häntä vastaaviin tehtäviin"

Myyjä Kerava


"Kaikki sujui alusta loppuun asti loistavasti, nopeasti ja joustavasti. Kaikkiin kysymyksiini sain aina välittömästi selkeät ja tyhjentävät vastaukset."

Myyjä Helsinki


"Omakotitalomme myynti ja toisen asunnon osto tapahtuivat todella sujuvasti ja nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Katjan erinomaiseen ammattitaitoon kiinteistönvälittäjänä."

Myyjä Kerava


"Kohdaltamme kaikki sujui erinomaisen ammattitaitoisesti, sujuvasti ja miellyttävässä ilmapiirissä. Voimme vilpittömästi suositella Katjaa kaikissa asunnon ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa."

Myyjä Mäntsälä


"Kaikki sujui kohdaltamme todella erinomaisesti, asiantuntevasti ja saimme aina hyvin tietoa kaupan edistymisestä. Voimme lämpimästi suositella Katjaa asunnon myynnissä/ ostamisessa."

Ostaja Mäntsälä


"Hei. Koko prosessi aina esittelystä kaupan jälkeiseen hoitamiseen meni hyvin. Ko. välittäjän kärsivällisyys, palveluhenkisyys ja ammattitaitoisuus olivat korkealla tasolla"

Ostaja Vantaa


"Loistavasti"

Myyjä, Ohkola