"Katja jatkoi toisen välittäjän aloittamaa asuntomme myyntiä. Hän omaa vankan ammattitaidon, osaa ja haluaa vastata vaikeisiinkin kysymyksiin. Rauhallinen, hyvin sympaattinen, luotettava hänestä välittyy kaikki, mitä hyvältä välittäjältä voi vaatia. Oman kodin myynti herättää luonnollisesti tunteita, välillä vaikeitakin. Katja osaa ja jaksaa myös olla mukana näissäkin hetkissä tukijana. Myyntiprosessin jälkeenkin hän vielä huolehti monista epäselvistä asioista. Tulen suosittelemaan häntä vastaaviin tehtäviin"

Myyjä Kerava


"Kaikki sujui alusta loppuun asti loistavasti, nopeasti ja joustavasti. Kaikkiin kysymyksiini sain aina välittömästi selkeät ja tyhjentävät vastaukset."

Myyjä Helsinki


"Omakotitalomme myynti ja toisen asunnon osto tapahtuivat todella sujuvasti ja nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Katjan erinomaiseen ammattitaitoon kiinteistönvälittäjänä."

Myyjä Kerava


"Kohdaltamme kaikki sujui erinomaisen ammattitaitoisesti, sujuvasti ja miellyttävässä ilmapiirissä. Voimme vilpittömästi suositella Katjaa kaikissa asunnon ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa."

Myyjä Mäntsälä


"Kaikki sujui kohdaltamme todella erinomaisesti, asiantuntevasti ja saimme aina hyvin tietoa kaupan edistymisestä. Voimme lämpimästi suositella Katjaa asunnon myynnissä/ ostamisessa."

Ostaja Mäntsälä


"Hei. Koko prosessi aina esittelystä kaupan jälkeiseen hoitamiseen meni hyvin. Ko. välittäjän kärsivällisyys, palveluhenkisyys ja ammattitaitoisuus olivat korkealla tasolla"

Ostaja Vantaa


"Loistavasti"

Myyjä, Ohkola