Olen Katja Huisman, laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. 

Koulutukseltani olen liiketalouden maisteri ja erikoistunut palveluliiketoiminnan johtamiseen. Työskentelin pitkään suomalaisen designin parissa ja sieltä löytyi intohimoni sisustamiseen, rakentamiseen ja remontointiin- uuden tekemiseen. Talot ja niihin liittyvät tarinat ovat aina olleet erityisen lähellä sydäntäni. Mitä enemmän lattiat narisevat, sitä enemmän niihin kätkeytyy elettyä elämää. 

Monesti kuulee sanottavan, että välittäjän työhön ajaudutaan. Elän kiinteistönvälitystä ja tämä työ oli haaveeni jo aivan nuoresta tytöstä lähtien. Rakastan työhöni liittyvää vapautta, ihmiskeskeisyyttä ja sitä, kun kova työ palkitaan.

Olen unelmoija, esteetikko ja elän tunteella. Aistin elämää, tahtoa ja intohimoa ympärilläni. Ihmisten elämäntarinat saavat minut toimimaan inhimillisesti ja herkästi kuunnellen.

Viiden lapsen äitinä osaan samaistua tavalliseen arkeen ja sen haasteisiin. Tunnistan elämän kipukohdat ja osaan kohdata tilanteet, joissa yhteys on kurottava pieteetillä.

Saat kauttani kaikki asumiseen liittyvät palvelut tinkimättömällä tyylillä ja asiantuntemuksella, unohtamatta laatua, yksilöllisyyttä ja ihmisläheisyyttä, jotka arvoina kulkevat käsikädessä jokaisessa kohtaamisessa.

Ollaan yhteydessä ❤

Katja